تشریح اقدامات و نظارت های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دهه اول محرم

معاون بهداشتی دانشگاه بیان کرد: همزمان با آغاز ماه محرم نظارت های بهداشت محیطی بر فعالیت هیئت های برگزارکننده مراسم های سوگواری امام حسین (ع) درمساجد، تکایا و حسینیه های شهر ستانهای استان با هدف کنترل و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در راستای مقابله بابیماری کرونا در استان  تشدید گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شکیبا گفت: بیش از ۱۵۵۰ بازدید بهداشتی از  این هیئت ها توسط بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و تعداد ۵۰ بازدید مشترک با ادارات تبلیغات اسلامی و نیروی انتظامی از هیئات مذهبی استان انجام شده است.

وی افزود: حدود ۱۸۰ همیار سلامت در هیئت ها ثبت نام کرده اند و آموزش موازین بهداشتی را برعهده داشته اند.

به گفته او بیش از ۲۰۵ مورد سنجش با استفاده از دستگاه‌های تشخیص در محل (کنترل PH ، نمک مواد غذایی و تست روغن خوراکی)  انجام شده و‌همچنین تعداد ۱۰۵ نمونه از مواد غذایی و۶۰ نمونه آب شرب جهت بررسی وضعیت سلامت آنها به آزمایشگاه ارسال شده است.

وی همچنین افزود: بیش از ۸۸۳ مورد کلرسنجی از آب شرب هیئت های مذهبی نیز انجام شده است.

دکتر شکیبا با بیان اینکه در راستای مقابله با بیماری کرونا در استان ،نظارت بر اجرای شیوه نامه های بهداشتی تاپایان ماه محرم و صفر ادامه خواهد داشت توصیه کرد: همچنان مردم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت  نمایند و درمکان های عمومی وفضاهای های بسته حتما ازماسک استفاده کنند.