سمه تعالی آگـهی مناقصه عمومی یک مرحـله ای واگذاری حجمی امور نگهداری،راهبری وتعمیرات تاسیسات مکانیکی الکترونیکی،ابنیه بیمارستان امام(ره) شبکه بهداشت ومراکزتحت پوشش دانشکده پرستاری شهرستان سنقر(باردوم)

بسمه تعالی

آگـهی مناقصه عمومی  یک مرحـله ای واگذاری حجمی امور نگهداری،راهبری وتعمیرات تاسیسات مکانیکی الکترونیکی،ابنیه بیمارستان امام(ره) شبکه بهداشت ومراکزتحت پوشش دانشکده پرستاری شهرستان سنقر(باردوم)

شبـکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر در نظـر دارد مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری حجمی امور نگهداری،راهبری وتعمیرات تاسیسات مکانیکی الکترونیکی،ابنیه بیمارستان امام(ره) شبکه بهداشت ومراکزتحت پوشش دانشکده پرستاری شهرستان سنقر را با شماره ثبت 2000000262000047، ازطریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید. کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران و بازگشایی پاکتها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) به آدرس www.setadiran.ir انجام خواهد شد و لازم است مناقصه گران در صورت عدم عضویت قبلی، مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضاء الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه محقق سازند.

1-      تاریخ انتشار مناقصه در سامانه روز چهارشنبه13/05/1400 ساعت   8  صبح  می باشد.

2-      مهلت زمانی دریافت اسناد مناقصه از سایت  روز دو شنبه تاریخ  18/05/1400 ساعت 19  می باشد.

3-      مهلت زمانی ارائه پیشنهاد : روز شنبه مورخ  30/05/1400  ساعت 14  می باشد.

4-      زمان بازگشایی پاکتها روزیک شنبه تاریخ  31/05/1400 ساعت 12  می باشد.

5-      اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اسناد مناقصه : سنقر- میدان سپاه- شبکه بهداشت سنفر- واحد قراردادها ( تلفن 48422213-083)

6-      سپرده شرکت در مناقصه( 657/700/337 )ریال بصورت ضمانتنتمه معتبر بانکی بدون قید و شرط و یا واریز نقدی وجه مذکور به حساب شماره 0104760486008 بانک صادرات شعبه مرکزی( شهرستان سنقر) بنام شبکه بهداشت و درمان سنقر میباشد.

7-      محـل تحویل پیشـنهادات : کرمانشاه بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طبقه سوم دبیر خانه محرمانه حراست میباشد  .

8-      محل بازگـشایی پیشـنهادات واصله،  در محل کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، ساختمان شماره 1 دانشگاه علوم پزشکی، طبقه دوم، دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی میباشد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

۱۳ اَمرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۲۹