مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

دکتر وهاب امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی مورخه 30 فروردین ماه 1403 به مناسبت زادروز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی در پیامی این روز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

در این پیام آمده است.

بسمه تعالی

اینجانب ضمن تبریک روز آزمایشگاه برخود وظیفه میدانم ضمن تشکر و قدردانی از  زحمات و مجاهدت‌های شبانه روزی پرسنل آزمایشگاه از همه فعالان و دانش آموختگان این عرصه و همچنین از تلاش ها و خدمات شبانه روزی مجموعه همکاران شاغل در آزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ویژه همکارانم در آزمایشگاه #ثلاث_باباجانی در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه قدردانی می کنم‌. از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی و موفقیت برای خانواده بزرگ نظام سلامت مسئلت دارم.

۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ۰۹:۴۵