ارتقاء رتبه معاون غذا و داروی دانشگاه از دانشیاری به استادی

دکتر قباد محمدی معاون غذا و دارو و عضو هیات علمی دانشگاه  به درجه استادی ارتقاء یافت.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو اعلام کرد: هیات ممیزه دانشگاه در سی و پنجمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که در تاریخ۹۸/۹/۲۵ تشکیل شد با ارتقای ۱۱ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه موافقت کرد. از این تعداد چهار تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافتند.

گفتنی است نام دکتر قباد محمدی معاون غذا و دارو در بین ارتقاء یافتگان به رتبه استادی به چشم می خورد.

دکتر محمدی متولد ۱۳۵۸ در شهرستان اسلام آبادغرب است که در سال ۱۳۸۲ در رشته داروسازی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و در سال ۱۳۸۸ در رشته فارماسیوتیکس از همین دانشگاه فارغ التحصیل شد.

وی که دارای مدرک فلوشیپ نانو تکنولوژی دارویی از دانشگاه هلسینکی است و از سال ۱۳۸۹ به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شروع به کار نموده است.