پرینترهای سه بعدی / انقلاب در حوزه صنعت و سلامت

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کارگاه آموزشی کاربرد پرینترهای سه بعدی در حوزه سلامت گفت: با ورود پرینترهای سه بعدی به بازار انقلابی در تمامی حوزه ها و نیز حوزه پزشکی ایجاد شد.

دکتر قباد محمدی مدرس کارگاه آموزشی کاربرد پرینترهای سه بعدی در حوزه سلامت که در روز یکشنبه 24 آذرماه سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: از سال 1990 که پرینترهای سه بعدی وارد بازار شدند انقلابی را در تمامی حوزه ها  همچنین حوزه پزشکی بوجود آوردند.

وی افزود: برخی از انواع این پرینترها در حوزه های مختلف پزشکی مخصوصاً در ایمپلنت ها، ساخت بافت های مصنوعی و نیز در داروسازی کاربرد گسترده ای یافته اند.

دکتر محمدی عنوان کرد: این پرینترها دارای قابلیت ساخت مدل به طور یکدست هستند و به هفت دسته تقسیم می شوند که هر کدام از این دسته ها زیر شاخه هایی نیز دارند. و برخی از آنها قابلیت این را دارند که با سلول کار کنند.

وی در پایان به لزوم برگزاری مستمر ژورنال کلاب ها تاکید کرد و افزود: این نشست ها فرصت مناسبی است که کارهای گروهی باتوان بیشتری ادامه پیدا کند تا فرصتی برای همکاری های بین افراد ایجاد شود.