جلسه بین بخشی هفته سلامت بانوان ایران در فرمانداری

khc
در مورخه چهاردهم آبان 98 به مناسبت "هفته سلامت بانوان ایران" جلسه ای با حضور فرماندار محترم شهرستان ، مشاور فرماندار در امور بانوان شهرستان ، نمایندگان بانوان کلیه ادارات شهرستان کرمانشاه در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

در ابتدا ی جلسه ، خانم دکتر جوکار معاون فنی مرکز بهداشت در خصوص اهمیت مراقبت زنان در جامعه سخنانی ایراد کردند . سپس خانم اقبالی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و خانم گرشاسبی مسئول برنامه میانسالان در خصوص اجرای برنامه های هفته سلامت بانوان و همکاری ادارات شهرستان با مرکز بهداشت مطالبی بیان نمودند. در ادامه فرماندار شهرستان نیز ضمن تبریک این هفته به کلیه بانوان ، از اثرات سلامت جسمی و روانی زنان در سلامت خانواده و جامعه گفتند و توصیه کردند به منظورآ گاه سازی کلیه افراد جامعه ، آموزش خود مراقبتی به رابطین و سفیران سلامت در جامعه در سر لوحه کار مرکز بهداشت قرار گرفته و کانون سلامت محلات در مناطق حاشیه نشین فعالتر شود . در پایان برنامه های پیشنهادی جهت حساس سازی بانوان شهرستان به امر فعالیت جسمانی و تحرک بدنی اعلام و مقرر گردید برنامه راهپیمایی با حضور بانوان مرکز بهداشت و بانوان ادارات شهرستان برگزار شود .
هفته سلامت بانوان ايران  6
هفته سلامت بانوان ایران  4