دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب رتبه چهارم جشنواره قرآن و عترت شد

معاون فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه از کسب رتبه چهارم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین دانشگاه های علوم‌پزشکی سراسر کشور در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت  خبر داد.

دکتر غلامی گفت:۶ رتبه اول ، ۷ رتبه دوم و ۳ رتبه سوم دستاورد کرمانشاه در این جشنواره بود.

وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مجموع با کسب ۷۰ امتیاز رتبه چهارم در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در بیست و‌ چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت را از آن خود کرد .

اا دکتر غلامی با بیان اینکه امسال دانشگاه با ۱۶ پله صعود نسبت به جشنواره قبل موفق به کسب این رتبه گردید افزود: در روز نخست این جشنواره در رشته خوشنویسی سعید نجف زاده (رتبه اول) و بابک نظری(رتبه دوم)، فیلم کوتاه دانشجوییمحمد گودینی(رتبه اول) و همایون دوستی(رتبه دوم) ، رشته معرق کاریلطیف محمدی(رتبه دوم)،فیلم کوتاه کارمندی حامد حیدری ذاکر(رتبه دوم)، نقاشی الهام رحیمی سپهر(رتبه دوم)،فناوری کارکنانعاطفه حیدریان(رتبه اول)، فناوری اساتیددکتر سیامنصوری و دکتر مرادپور(رتبه اول) ، فناوری دانشجوییهمایون دوستی(رتبه سوم) ، فناوری تورج مساحی(شایسته تقدیر) و در رشته تلخیص کتاب خانم رضوان شکربیگی موفق به کسب رتبه سوم شدند.

ددذذ
دکتر غلامی افزود: در دومین روز از این جشنواره طاهره السادات حسینی در رشته پرسمان قرآنی موفق شد رتبه اول را به خود اختصاص دهد و پریسا احسانی مهر نیز در رشته ترتیل رتبه دوم را از آن خود کرد.

بببر

وی همچنین افزود: در روز سوم نیز خانم ها میترا امیری رتبه اول رشته آیین سخنوری ،یگانه بیابانی رتبه دوم رشته دعا و مناجات خوانی و حسنا السادات زمانی رتبه سوم رشته قرائت به روش تحقییق را کسب کردند.