آغاز مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون از مساجد اصلی کرمانشاه

مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون از 17 خرداد ماه لغایت 15 تیرماه1398 می باشد.

درتاریخ 17خرداد ماه 1398 و همزمان با  آغاز مرحله اجرایی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون، تیم های سیار مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  با حضور درمحل برگزاری نماز جمعه و مساجد شهرستان کرمانشاه(مسجد جامع کرمانشاه ، مسجد شافعی و مسجد محمد بن مصطفی ) ایستگاههای سنجش فشار خون برپا نموده و اقدام به سنجش  و ارزیابی وضعیت فشار خون نماز گزاران کردند.
لازم به ذکر است که بسیج ملی کنترل فشار خون ، بطور همزمان در سراسر کشور و از 27 اردیبهشت ماه سالجاری شروع شده و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تاکنون مراحل اطلاع رسانی و سازماندهی  مراکز و تیم های  مجری این طرح را انجام داده است و مرحله اصلی و  اجرایی این طرح  از 17 خرداد ماه لغایت 15 تیرماه1398خواهد بود.
ازکلیه همشهریان عزیز دعوت بعمل می آید تا هر چه سریع تر با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت ،  از وضعیت فشار خون خود آگاهی پیدا کنند و از خدمات رایگان این طرح برخودارگردند.

انجام سنجش فشار خون در مساجد اصلی کرمانشاه 13انجام سنجش فشار خون در مساجد اصلی کرمانشاه 1

انجام سنجش فشار خون در مساجد اصلی کرمانشاه 12
انجام سنجش فشار خون در مساجد اصلی کرمانشاه 11