برگزاری جلسه شورای آموزشی

برگزاری  جلسه شورای آموزشی

روز دوشنبه مورخ  ۱۳۹۸/۰۱/۱۹  اولین جلسه شورای آموزشی دانشکده دندانپزشکی با حضور ریاست محترم دانشکده و اعضای محترم شورا برگزار گردید در این جلسه آقای دکتر پورمتعبد ضمن تبریک سال ۱۳۹۸ به اعضای محترم شورا و آرزوی سالی پر از موفقیت و سلامتی جلسه را با عنوان شرایط انتخاب استاد نمونه در سال ۱۳۹۸ را شروع کردند در این جلسه در خصوص چگونگی انتخاب استاد نمونه و همچنین امتیازاتی که توسط اساتید ، دانشجویان ، اعضای شورای آموزشی و ... در تعیین استاد نمونه داده خواهد شد مورد بحث و گفتگو قرار گرفت  در این جلسه اعضای محترم شورا پیشنهادات و نظرات خود را در مورد شرایط و ضوابط انتخاب استاد نمونه اظهار نموده و موافقین و مخالفین ، نظرات خود را بیان نمودند و در اننها درخصوص مشکلات آموزشی دانشجویان و راهکارهای آن مورد بررسی قرار گرفت .

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی |