برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان هرسین باحضور نماینده مردم شهرستان در مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکترسعیدحمزه ای در جلسه شورای اداری شهرستان که با حضور نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی ودکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزارگردید، از افزایش دوبرابری ظرفیت بهداشت و درمان شهرستان هرسین خبرداد.

دکتر حمزه ای بیان کردند از سال گذشته تاکنون تعدادتخت های بیمارستان شهدا از 42 تخت به 62تخت افزایش پیداکرده ،همچنین تعداد تخت های ویژه از 6تخت به 12تخت افزایش پیدا کرده است.

مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان در ادامه از راه اندازی بخش LDR بیمارستان با ظرفیت 4 اتاق اختصاصی زایمان طبیعی ، تامین تجهیزات پزشکی از قبیل اکوکاریوگرافی،

سونوگرافی،تست ورزش،رادیولوژی دیجیتال و تلاش در راستای راه اندازی اطاق عمل چشم پزشکی با امکانات لازم همچون دستگاه فیکو و سونوگرافی تعیین لنز با اعتبار ی بالغ بر 6000000000ریال در این شهرستان خبرداد.

وی همچنین عنوان کرد از هفته های آینده اطاق عمل جراحی چشم در شهرستان راه اندازی میشود وعلاوه بر متخصصین اطفال، داخلی ، رایولوژی،پاتولوژی، گوش و حلق و بینی ،روانپزشکی،جراح، بیهوشی، قلب و عروق، آرتوپد و زنان و زایمان که در حال حاضر در شهرستان خدمت میکنند به زودی متخصصین چشم و پوست نیز به این جمع اضافه می شوند.

دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کردند شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین با تعداد مناسب و تنوع پزشکان متخصص از شبکه های خوب ما در سطح استان است و پروژه های متعددی تا پایان سال در این شهرستان افتتاح می شود. وی همچنین از تجهیز بخش چشم پزشکی بیمارستان شهدا در آینده ای نه چندان دور خبر دادند.

حاج حسن سلیمانی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی از خدمات گسترده و مناسب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و شبکه بهداشت و درمان هرسین تشکر کردند و خاطرنشان کردند اگه دستگاهی پیشرفت میکند به خاطراین بوده است که هم حال را دیده اند هم آینده را و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مصداق بارز این دستگاهاست.