آخرین بررسی های قرارداد ساخت بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه

بررسی قرارداد ساخت 540 تختخوابی کرمانشاه با مشارکت مجمع عمومی بانکهای خصوصی ( ملل)

بررسی  قرارداد ساخت 540 تختخوابی کرمانشاه با مشارکت مجمع عمومی بانکهای خصوصی ( ملل)
بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مجمع عمومی بانکهای خصوصی ( ملل ) احداث می گردد.

در تاریخ 97/8/19 کارشناسان حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور در دفتر مدیریت حقوقی به بحث و تبادل نظر در خصوص قرارداد احداث بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه پرداختند.

این بیمارستان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مجمع عمومی بانکهای خصوصی ( ملل ) احداث می گردد.

در همین راستا و متعاقب برگزاری چندین جلسه در این خصوص و نیز جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه در مجموع و پس از بررسی های لازم آخرین اصلاحات مورد نظر مدیریت امور حقوقی جهت اعمال در قرارداد و نهائی کردن آن صورت پذیرفت.

جلسه 540

دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه |