کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان بین المللی در دانشگاه برگزار می‌شود

معاون فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه از برگزاری کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان بین المللی در دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمدرضا غلامی با اشاره به پیش رو بودن هفته قرآن و عترت (24-18) آبانماه در دانشگاه ها اظهار کرد: روز دوشنبه بیست و یکم آبانماه مراسمی به همین مناسبت در مسجد امام صادق دانشگاه با حضور قاریان بین المللی ، مسئولین دانشگاه و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار می شود.

وی به برنامه های دیگری که به این مناسبت برگزار می شود اشاره کرد و افزود: فضا سازی دانشگاه، برگزاری نمایشگاه خوشنویسی قرآنی، محفل انس با قرآن، دیدار معاون فرهنگی دانشجویی و مسئولین مرکز قرآن و عترت با دکتر فراهانی و ... از دیگر برنامه هایی است که در این هفته در دانشگاه ها اجرا می شود.