فتح قله یافته توسط گروه کوهنوردی دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی و ایام کوهنورد در تاریخ 1397/07/27

برنامه بعدی سنگ نوردی است با عنایت به برگزاری جشنواره سنگ نوردی، اطلاعات تکمیلی متعاقباً ارسال می گردد

سلام

با احترام،بدنبال هماهنگی های بعمل آمده برنامه صعود به قله یافته با ارتفاع 2983متر از جمله قلل کوه ورمنجه کرمانشاه می باشد که به مناسبت هفته تربیت بدنی  و ایام کوهنورد در روز جمعه تاریخ 1397/07/27 توسط داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اجرایی گردید.

بدنبال اطلاع رسانی صورت گرفته  داوطلبین کوهپیمایی به اسامی آقایان پردلی، منتظریانی ،داهیم ،عسکری ،بهرامیان ،لرستانی ، کلانتری،دبیری ،کاکایی ،امجدیان ، امیری ،حسین پ و خانم ها شهبازی ،خواجوی ،محمدنژاد ومرادی فر توسط مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای صیدی از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه به سمت سه راهی قزانچی و روستای خلک در دهستان میان‌دربند حرکت نمودند لازم به یاد آوری است قبول زحمت میزبانی این برنامه از سوی آقای لرستانی و همسر ایشان خانم خواجوی  در روستای فوق صورت گرفت. بدینوسیله از زحمات نامبردگان کمال تشکر را داریم و آرزوی سربلندی وموفقیت برای این خانواده محترم ار خداوند منان مسئلت داریم.

تشکر کردن نشانه محبت است
محبت به کسی که برایت معرفت خرج کرد.

حرکت مینی بوس از جاده خاکی روستای خلک تا حوالی کوهپایه قله یافته انجام شد و از آنجا کوهپیمایی گروهی در قالب 16نفر شروع گردید عبور از میان درختان کوهی و دره شیب دار به سمت شرق صورت گرفت در انتهای دامنه مجبور به دور زدن دیواره های بلند با بعد مسافتی شدیم و بدنبال آن به سمت شمال غرب تغییرمسیر دادیم با عبور از خط الرأس باریک قله غریب یافته که با دورنمایی از دیواره های بلند برافراشته شده خودنمایی می نمود  فتح گردید.به نظر می رسد این قله اولین پذیرایی گروهی با این تعداد را تجربه نمود .

مسیر بازگشت از قله همان مسیر صعود بود .بدرقه این قله در پایان مسیر حوالی ساعت 15:00 با مقداری بارش رحمت الهی همراه بود که پس از سوار بر مینی بوس دانشگاه رهسپار منزل جناب لرستانی در روستای خلک شدیم بدنبال پذیرایی گرم ،به سمت دانشگاه حرکت نمودیم و در نهایت به لطف پروردگار مشکلی پیش نیامد و برنامه ساعت 19:00 در ساختمان شماره یک دانشگاه ختم گردید.

گزارش به روایت تصویر: