بازدید معاون فرهنگی دانشجویی از محل ثبت نام دانشجویان جدید الورود

گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، همزمان با آغاز ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ، دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی با حضور در حوزه های مختلف معاونت از چگونگی مراحل ثبت نام دانشجویان بازدید کرد و  از بخش های مختلف  اداره خوابگاهها ، اداره رفاه و واحد رایانه  بازدید نمودند .

در این بازدید مدیر امور دانشجویی دانشگاه به همراه مسئولین اداره خوابگاه توضیحاتی در مورد روند ثبت نام و اقدامات انجام شده جهت رفاه و آسایش دانشجویان و همراهان آنها و تمهیدات صورت گرفته به منظور تسریع در فرآیند ثبت نام به معاون فرهنگی دانشجویی ارائه دادند .از حاشیه های این بازدید تشکر برخی از والدین دانشجویان به خاطر استقبال و برخورد مناسب پرسنل حوزه معاونت بود . لازم به ذکر است ثبت نام دانشجویان جدید الورود به صورت اینترنتی و حضوری انجام میگردد که سامانه ثبت نام دانشجویان جدید توسط واحد رایانه این معاونت طراحی گردیده است .

جدیدالورود 9
جدیدالورود 8