دیدار جمعی از پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان با امام جمعه محترم بمناسبت هفته عفاف و حجاب مورخه 07/05/95

در ابتدا آقای دکتر بیگرضایی ریاست شبکه بهداشت و درمان ضمن خیر مقدم در رابطه با احیاء امر به معروف و عفاف و حجاب در شبکه بهداشت و درمان مطالبی را عنوان کردند که مورد رضایت امام جمعه محترم قرار گرفت. سپس امام جمعه در خصوص تعبیرات ضد دین بر این عنوان که حجاب ضد حقوق بشر است و آزادی انسان را سلب می کند که تعبیری غلط است و بانوان با داشتن حجاب و عفاف هرچند به زحمت و رنج می افتند. اما جامعه را از فساد ایمن می کنند.و در ادامه فرمودند واقعا""پوشش جنسیت را می پوشاند و انسانیت را آشکار می کند و این عین حقوق بشر است "که انسان از شهوات حیوانی دور می شود و به کمال و حد فرشتگان می رسد .در پایان به نمایندگی از 153 نفر از پرسنل خانم به دو نفر از همکاران محترمه لوح تقدیر و هدیه اهداء گردید.

دیدار با امام جمعه محترم به مناسبت هفته عفاف و حجاب 1

دیدار با امام جمعه محترم به مناسبت هفته عفاف و حجاب 2 دیدار با امام جمعه محترم به مناسبت هفته عفاف و حجاب 6
دیدار با امام جمعه محترم به مناسبت هفته عفاف و حجاب 5
دیدار با امام جمعه محترم به مناسبت هفته عفاف و حجاب 4