اخبار

برگزاری جشنواره تغذیه سالم با محوریت غذاهای سالم و سنتی و صنایع دستی در معاونت بهداشتی به مناسبت ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی

برگزاری جشنواره تغذیه سالم با محوریت غذاهای سالم و سنتی و صنایع دستی در معاونت بهداشتی به مناسبت ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی
      

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی به مناسبت ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی جشنواره تغذیه سالم با محوریت غذاهای سالم و سنتی و صنایع دستی با همکاری کانون بسیج مرکز بهداشت استان وروابط عمومی این معاونت ومشارکت معاونت محترم اجرایی وکارشناس مسئول تغذیه گروه سلامت خانواده خانم حیدری با شرکت کارکنان معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.


 عکس

عکس

در این جشنواره 27 نوع غذا با محوریت غداهای سالم که توسط همکاران معاونت بهداشتی تهیه شده  وپس از داوری توسط هیات داوران اقای مهندس اردلان ، خانم جمشید پور ، آقای اردیخانی ومهندس اجرایی برندگان معرفی گردیدند .

عکس

در این مراسم پس از افتتاحیه و خیرمقدم گویی آقای مهندس اردلان معاونت محترم اجرایی به حضاراقای  دکتر حق پرست عضو محترم هیات علمی دانشگاه به مبحث اصلاح غذایی خانواده ه وتغذیه سالم خانوار و استفاده از حبوبات در سفره خانواده پرداختند و همچنین دستور طبخ چندین نوع غذاهای خاص که با استفاده از حبوبات تهیه می گردد را آموزش دادند.

عکس

در ادامه خانم فلاح برنامه حافظ خوانی را اجرا نمودند .

عکس

همچنین مسابقه حضوری با شرکت خانمها و آقایان شرکت کننده برگزار گردید که به برندگان آن جوایزی اهدا شد.

عکس

عکس

در خاتمه پس از داوری غذاهای طبخ شده بین شرکت کنندگان توزیع گردید.


عکس

عکس

عکس

عکس

عکس

عکس

عکس


عکس

عکس

عکس
عکس

عکس

عکس

۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید